Remediere defect rețea apă, strada Abatorului nr.15, 20.10.2021

REACTUALIZARE: Din motive obiective, care țin de natura complexității intervenției de remediere a defectului anunțat de ieri, suntem nevoiți să prelungim sistarea furnizării apei potabile în localitățile Agnita, Ruja, Iacobeni, Merghindeal, Dealu Frumos, Coveș și Bârghiș, până la ora 15.00.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!
REACTUALIZARE: Ținând cont de dificultatea intervenției de remediere a defectului pe conducta de alimentare cu apă a orașului Agnita, anunțăm prelungirea sistării furnizării apei potabile în localitățile deja menționate până mâine dimineață, 21.10.2021, la ora 09.00.
Ne cerem scuze pentru disconfort și vă mulțumim pentru înțelegere!
REACTUALIZARE: Având în vedere complexitatea intervenției, anunțăm sistarea furnizării apei potabile în tot orașul Agnita, în localitățile Ruja, Iacobeni, Merghindeal, Dealu Frumos, Coveș și Bârghiș, până la ora 16.00.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!
ANUNȚ INIȚIAL: Compania Apa Târnavei Mari – Sucursala Agnita anunţă sistarea apei potabile astăzi, 20.10.2021, între orele 09.45 – 14.00, în Agnita, pe străzile Smârdan și Muncitorilor, pentru remedierea unui defect pe rețeaua de apă de pe strada Abatorului nr. 15.
Vă mulțumim pentru înțelegere!