Remediere defect rețea apă, strada Tudor Vladimirescu, 28.07.2021

Remediere defect rețea apă, strada Tudor Vladimirescu, 28.07.2021

Compania Apa Târnavei Mari – Sucursala Dumbrăveni anunţă sistarea apei potabile mâine, 28.07.2021, în Dumbrăveni, între orele 08.00 – 13.00, pe străzile Tudor Vladimirescu, 1 Decembrie, Teilor, Digului, Nicolae Pușcaș, Morii, Ernei, Aurel Vlaicu și Aviator Aurel Țifrea, pentru remedierea unui defect pe rețeaua de apă de pe strada Tudor Vladimirescu.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

ÎN ATENȚIA CLIENȚILOR DIN DUMBRĂVENI ȘI HOGHILAG! Program restricționare furnizare apă potabilă, 27.07.2021

ÎN ATENȚIA CLIENȚILOR DIN DUMBRĂVENI ȘI HOGHILAG!
Având în vedere faptul că apelurile noastre repetate către locuitorii din Dumbrăveni și Hoghilag de a reduce la minim utilizarea apei de la rețeaua publică în alte scopuri decât cele potabile și menajere nu a avut niciun impact și în continuare consumul a rămas la cote înalte, suntem nevoiți să instituim, din nou, un program de restricționare a furnizării apei potabile în localitățile amintite: între orele 23.00 – 05.00 și între orele 17.00 – 21.00.
Măsura vine ca urmare a consumului crescut, în această perioadă, la nivelul celor două localități. Revenim cu rugămintea către clienții din localitățile Dumbrăveni și Hoghilag să reducă la minim utilizarea apei de la rețeaua publică în alte scopuri decât cele potabile și menajere: apă pentru băut, igienă corporală și igiena locuintei.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

Important pentru clienţii ATM – program 23 Iulie 2021!, 22.07.2021

Compania Apa Târnavei Mari vă informează că în ziua de 23 Iulie 2021 serviciile Relații Clienți și casieriile operatorului din municipiul Mediaş, oraşele Agnita şi Dumbrăveni sunt închise. În ziua de 23 Iulie nu se vor prelua telefonic transmiteri de index.
Clienții aflați în perioada de transmitere a indexului pot folosi:
– Contul de client;
– adresele de e-mail: relatii.clienti@apatarnavei.ro sau
transmitere.index@apatarnavei.ro (pentru zona Mediaș)
– adresa de e-mail: dumbraveni@apatarnavei.ro (pentru zona Dumbrăveni)
– adresa de e-mail: agnita@apatarnavei.ro (pentru zona Agnita)
– formularul tipizat de pe site-ul companiei, la secțiunea Transmitere index contor, http://apatarnavei.ro/citire-index/ .
Puteţi achita contravaloarea serviciilor de apă-canal în conturile operatorului indicate pe facturi, online prin intermediul Contului de client de pe site-ul www.apatarnavei.ro, prin intermediul diferitelor aplicații pentru smartphone, sau la terminalele de tip Paypoint.
Pentru urgenţe, apelaţi Dispeceratul Central din Mediaş la tel. 0269/845 919 (tasta 1 atunci când vi se indică).
Vă mulţumim pentru înţelegere!