Atenție la neatenție! Scenariul se repetă anual! Falși angajați ATM!

Ca în fiecare an, din păcate, și în ultima perioadă ni s-au semnalat cazuri în care mai multe persoane s-au prezentat la ușa medieșenilor, recomandându-se ca fiind angajați ai operatorului S.C Apa Târnavei Mari S.A., în scopul verificării instalațiilor interioare de apă- canal. Ulterior presupusei verificări, au păgubit clienții cu o sumă de bani pentru „serviciile prestate”.

Recomandări ATM:

1.Nu permiteti accesul în locuința dvs. decât acelor reprezentanti ai  Apa Târnavei Mari care au asupra lor o legitimație de serviciu, pe care vă recomandăm să o examinați cu atenție.

2.Conform Legii 241 (rp 2), limita de competență a operatorului este domeniul public, așadar reprezentanții companiei nu oferă servicii de profil aferente instalațiilor interioare.

  1. Refuzați plata pe loc către presupușii angajați ai operatorului, deoarece valoarea serviciilor prestate de reprezentanții ATM (exclusiv sigilare și înregistrare contor în evidență) se regăsește distinct pe o factură separată de prestări servicii, aferentă lunii respective. Alte taxe, de tipul reluării furnizării serviciilor de apă-canal, emitere aviz, emitere contract/e, realizare analize apă se plătesc exclusiv la casieria centrală a operatorului de pe Aleea Cmd. Dimitrie Moraru, nr. 19, Mediaș.