Apa Târnavei Mari vă avertizează

S.C. „Apa Târnavei Mari” S.A. va informeaza ca va demara o ampla campanie de sistare a furnizarii serviciilor de apa potabila a rau–platnicilor. Aceasta masura intervine în urma acumularii unor mari restante atât în cazul consumatorilor casnici, cât si a agentilor economici.

În ceea ce priveste consumatorii casnici, a fost emis un numar total de 364 somatii, dintre care au ramas neachitate 73.  Agenţii economici au acumulat un numar de 56 somatii, dintre care doar 13 au ramas neachitate.

Conform contractelor de furnizare/prestare si utilizare a serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare, beneficiarii serviciilor au obligatia sa achite contravaloarea facturii în termen de 15 zile calendaristice de la emitere. Daca sumele datorate si comunicate lunar, inclusiv majorarile de întârziere, nu sunt achitate în termen de 15 zile calendaristice de la data scadentei, prestatorul poate suspenda executarea contractului cu un preaviz de 5 zile lucratoare. Reluarea serviciului se va face în termen de maximum 3 zile lucratoare de la efectuarea platii, utilizatorul urmând sa suporte cheltuielile aferente suspendarii, respectiv reluarii prestarii serviciului.

Pe aceasta cale, dorim sa le multumim clientilor care si-au achitat facturile pâna în prezent si sa-i rugam pe clientii restantieri sa fie receptivi la informarea noastra pentru a evita neplaceri ulterioare.

Departamentul Relatii Publice
Medias, 27 ianuarie 2010