Anunț public asupra deciziei de emitere a acordului de mediu, 18.03.2020

 

SC APA TÂRNAVEI MARI SA anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în regiunile Mediaş, Agnita şi Dumbrăveni, judeţul Sibiu”, amplasat în raza localităților Mediaș, Valea Lungă, Târnava, Copșa Mică, Axente Sever, Agârbiciu, Valea Viilor, Motiș, Șeica Mare, Boarta, Buia, Brateiu, Ațel, Dupuș, Biertan, Richiș,Copșa Mare, Valchid, Buzd, Păucea, Dârlos, Dumbrăveni, Hoghilag, Prod, Șaroș pe Târnave, Ernea, Alma, Giacăș, Șmig, Curciu, Agnita, Ruja, Coveș, Benești, Alțâna, Ighișu Vechi, Arpașu de Jos, Arpașu de Sus, Cârța, jud. Sibiu.

Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu cu sediul în Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, în zilele de Luni – Joi orele 09-15 şi Vineri orele 09-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmsb.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul  Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu, din Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A, sau pe fax la nr. 0269/444.145, e-mail office@apmsb.anpm.ro,  în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu