Comunicat Ziua Mondială a Apei 2014

Sesiune de comunicare cu ocazia Zilei Mondiale a Apei

19.03.2014

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, operatorul regional „Apa Târnavei Mari” organizează o sesiune informativă în parteneriat cu Centrul de Documentare și Informare al S.N.G.N. Romgaz S.A., în data de 21.03.2014, orele 12.00, în Sala de Conferințe din incinta Casei Gazelor Naturale Mediaș.
Gazdele evenimentului sunt dr. ing. Dumitru Chisăliță, Șef Centru de Documentare și Informare al S.N.G.N. Romgaz S.A. și ing. Virgil Bucșe, director general al S.C. Apa Târnavei Mari S.A..
La eveniment, vor participa elevi ai liceelor din municipiu, însoțiți de cadre didactice. Sesiunea de informare și comunicare interactivă va avea ca temă problema apei în secolul al XXI-lea, supranumit și secolul secetei, energia regenerabilă și protecția mediului înconjurător.
În deschidere, va lua cuvântul primarul Municipiului Mediaș, dl. Teodor Neamțu. Ulterior, gazdele evenimentului vor susține discursuri pe tema apei virtuale, a amprentei de apă, a amprentei de carbon și a exploatării raționale a resurselor planetei, urmate de vizionare de spoturi și discuții interactive.